TRAFİK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Kandıra Jandarma Trafik Ekipleri tarafından okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitimi verildi.

13.02.2024 59

Kandıra İlçe Jandarma Müdürlüğünden gelen ekipler öğrencilerimize trafikte dikkat etmeleri gereken kurallar, servis kullanırken uymaları gereken kurallar, trafikte yaya ve bisiklet gibi araçları kullanırken dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirme yaptılar.Öğrencilerimiz incinebilir yol kullanıcılarının uyarılması konusunda tedbirler,emniyet kemeri ve çocuk bağlama tertibatlarının kullanımı,kask kullanımı,cep telefonu ve diğer sürücü dikkati dağıtan unsurlar,kırmızı ışık kuralları,yolcuların uyması gereken kurallar,sürücü belgesi,tescil ve trafik belgeleri hakkında genel bilgi,karşıdan karşıya geçişler,yaya okul geçitleri  konulu eğitimi tamamladı.